Opdrachtgevers - Orde in Zaken - Mira Sollie

Opdrachtgevers vertellen

Zakelijke dienstverlening - Orde in Zaken - Mira Sollie

"Het is misschien niet eens tijd te kort, maar groeipijn die je voelt. Dan helpt het om even stil te staan bij wat je aan het doen bent. Jij hebt het lef om dat met ons te doen én onderbouwt goed dat het ook gaat helpen. Plannen en organiseren, is een heel sterk punt bij jou. Jij laat steeds terugkomen wat belangrijk is, ook als het niet meer belangrijk voelt. Dat is goed om te blijven doen. Je kan óf voelen dat het goed gaat of je gaat het anders doen. Je komt altijd tot nuttige inzichten. Structuur aanbrengen helpt echt. Je hoeft er dan minder tijd aan te besteden of je ziet dat een ander het beter kan doen."

Opdrachtgever uit de zakelijke dienstverlening

Zorg - Orde in Zaken - Mira Sollie

"Zonder Mira was ik gestopt of zelf ziek geworden. Mira’s interesse in mij maakte het verschil. Ik zie nu hoe ik de dagelijkse bedrijfsvoering kan overlaten aan de medewerkers. Het is de investering zonder enige twijfel waard geweest."

Opdrachtgever uit de zorg

Bouw - Orde in Zaken - Mira Sollie

"Ik word 50 en wil wel weten waar ik de komende jaren voor ga werken. Sparren met Mira helpt om de lijnen naar de toekomst te bewaken. Mira stimuleert mij op een prettige manier om te zien wat er allemaal wel goed gaat."

Opdrachtgever uit de bouw

Zorg - Orde in Zaken - Mira Sollie

"Mira biedt maatwerk en concrete handvatten, de zakelijke kant is veel gemakkelijker geworden, ik heb meer voldoening. Het is het waard geweest, het heeft het effect dat ík wilde."

Opdrachtgever uit de zorg

Zakelijke dienstverlening - Orde in Zaken - Mira Sollie

"Ik krijg meteen energie om met de tips aan de slag te gaan. Ik ben alerter. Het lukt me beter om rust te brengen op kantoor"

Opdrachtgever uit de zakelijke dienstverlening