Over Mira - Orde in Zaken - Mira Sollie

"Hard werken loont beter als je stil staat bij wat je doet!"

Over Mira Sollie

foto-mira-sollie-orde-in-zaken

Mijn klanten zijn ondernemers en bestuurders die ondersteuning zoeken op het niveau van een directiesecretaris of bestuurssecretaris.
Dat kan zijn ‘going concern’ als tijdelijke invulling van een bestaande functie. Of in alle gevallen waarin belangrijke taken in een organisatie blijven liggen, omdat ‘running the business’ veel aandacht en energie vraagt.
De opdrachten waarvoor ik mij inzet zijn heel divers. Mijn oplossingen en inzet leveren altijd een bijdrage aan de versterking van de algemene bedrijfsvoering of de organisatie.

Naast kosten besparen en verbeteren, gaat het vaak om strategie en keuzes durven maken.
Bedrijfsvoering kent tegenwoordig geheel nieuwe thema’s die niet onbesproken mogen blijven. Ik adviseer en ondersteun mijn opdrachtgevers hierbij op een gestructureerde manier.

Ik werk graag voor opdrachtgevers die de moed hebben om even stil te staan. 
We zijn geneigd om te klappen voor actie, voor zichtbaarheid. Soms is het beter om het beleid, het beleid te laten en wat meer te reflecteren.
Dat klinkt misschien saai, maar soms is saai juist wat een organisatie nodig heeft om complexe vraagstukken op te lossen.

Ik ben energiek en enthousiast in alles wat ik doe. Als een inhoudelijk sterke en creatieve adviseur en ondersteuner, stuur ik op resultaat met oog voor alle belangen in de organisatie.

Toekomst van Orde in Zaken

Het afgelopen jaar heb ik zelf ook eens de tijd genomen om stil te staan bij mijn eigen toekomst. Het is prachtig om met ondernemers te werken die openstaan voor persoonlijk advies. Ondernemers die een gelijkwaardig klankbord zoeken. Ik ben trots op het vertrouwen dat ik van mijn opdrachtgevers krijg. Op de duur en de resultaten van onze samenwerkingsrelatie. Hier ga ik de komende jaren met heel veel plezier mee door!
Maak gerust eens vrijblijvend met mij kennis en neem contact op.