"Werksessies op jouw bedrijf en mijn trainingslocatie."

Hoogstpersoonlijk Orde in Zaken
met Mira Sollie

Mijn aanpak is hoogstpersoonlijk. Al mijn aandacht en energie is er voor jou. Daarom zijn alle programma’s | Orde in Zaken gebaseerd op één-op-één trajecten. We spreken af op een moment dat je past. Onze werksessie(s) organiseren we bij jou op het bedrijf en op mijn trainingslocatie in Middelburg of een andere passende locatie. Als adviseur maak ik helder wat er is en wat er nodig is. Als klankbord en sparringpartner ondersteun ik jou bij de uitvoering van jouw persoonlijke actieplan.

Als je een vraag hebt of geïnteresseerd bent in een programma, vul dan het formulier in of neem contact op. En ja, het kan ook het juiste moment zijn om door te pakken en vervolgafspraken te maken. Jij beslist!

Programma's:

Jouw bedrijf, jouw manier van werken, jouw geld, jouw behoeften staan centraal. Als adviseur maak ik voor jou helder wat de situatie is en wat er nodig is om het verder te brengen. Mijn advies zet ik op papier. Dit is jouw hoogstpersoonlijk plan dat je handvatten geeft om doelgericht(er) op jouw bedrijfsdoelen te sturen. Om het soepeler te laten lopen met meer mogelijkheden voor jou.

In elk adviestraject: Orde in Zaken | Instapdag; Orde in Zaken | Basisprogramma en Orde in Zaken | Jaarprogramma maak ik dit plan voor jou.

In het Orde in Zaken | Basisprogramma ben ik jouw hoogstpersoonlijk adviseur en klankbord tegelijk. Als klankbord en sparringpartner ondersteun ik jou bij de uitvoering van het persoonlijke actieplan dat ik voor jou heb gemaakt.

Je leert van mij hoe je tijd kunt nemen en daardoor blijvend effectiever organiseert. Het helpt als ik een kijkje mag nemen achter de schermen van jouw bedrijf, de mensen ontmoet die daar werkzaam zijn, die aan jouw bedrijf verbonden zijn. Zo schuif ik graag eens aan als toehoorder bij een werkoverleg. Een lunch met een strategische business partner, (soms) familielid, is ook altijd inspirerend. Zo zien we meer mogelijkheden om de talenten die er zijn, in te zetten voor de uitvoering van jouw persoonlijke actieplan. Voor een rimpelloze groei van jouw bedrijf en een mooier leven!

In het Orde in Zaken | Basisprogramma en het Orde in Zaken | Jaarprogramma, maken we samen een passende afspraak over het ‘kijkje achter de schermen’. Jij bepaalt!

Met minder moeite en meer plezier aan de slag blijven, dat doel staat in het jaarprogramma centraal. Ik maak voor jou een persoonlijk actieplan dat optimaal aansluit bij de mogelijkheden en de talenten die er zijn. Elke werksessie geeft jou nieuw enthousiasme en energie om meteen mee aan de slag te gaan.  

Als adviseur en klankbord sta ik aan jouw zijde om gedurende de uitvoering van jouw actieplan te sparren of om bij te sturen. Patronen veranderen gaat niet van de één op de andere dag. In de hectiek verzand je snel in het ‘oude vertrouwde’. Dat is normaal, dat hoort er echt bij. De kracht van het plan zit nu juist in de wisselwerking tussen jou en je bedrijf. Tussen de kortetermijnacties die het hardst roepen en de langetermijnacties die minstens zo belangrijk zijn.

Mijn opdrachten ondersteunen je in dit traject. Regelmatig plannen we een telefonisch contactmoment. Dan zetten we de ‘klokken weer even gelijk’ en krijg jij nieuwe motivatie om door te gaan.  De winst van het jaarprogramma is dat we voor dit proces de tijd kunnen nemen. De opbrengst van jouw doorzettingsvermogen is: rust en vertrouwen. Een stevig fundament voor jouw bedrijf. Een effectievere bedrijfsvoering en een mooier leven.

In het Orde in Zaken | Jaarprogramma stemmen we de werksessies en telefonische contactmomenten af op het ritme van jouw bedrijfsvoering voor een optimaal resultaat!